Verval

Verval, written by Rob Hammink

When three protagonists: a homeless destitute, a psychiatrist and business man get caught in a web of despair

Verval – geschreven door R.G.L.M. Hammink

De vondst van een zwervend lijk in het IJ vormt het begin van een magische vertelling met een zwerver, een computernerd en een psychiater als protagonisten. Ieder levert zijn eigen gevecht in de open inrichting Amsterdam. De minst eenzame van het stel is zwerver Sjakie. Sinds zijn onfortuinlijke val uit een Brabantse eigenboom wonen er twaalf mensen, waaronder een arts, een intellectueel, Lady Di en een heroïnehoer in zijn hoofd. Centraal daarin staat de zwarte bal met onbekende inhoud.

Drie dolende zielen en een brute moord. In deze absurdistische vertelling komen de werelden van een zwerver, een psychiater en een computernerd samen.]]